Instalații de detectare și stingere incendiu

Suntem o firma integratoare de solutii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor din toate sferele de activitate, incluzand printre acestea: servicii de evaluare risc la incendiu, proiectare sistemelor de detectare si stingere, livrare integrala a produselor, montaj, test si mentenanta a sistemului.

SC RAMO INSTALATII SRL este autorizata de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila pentru instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu conform AUTORIZATIEI Seria A, Nr. 5322 -/ 09.12.2015.

SC RAMO INSTALATII SRL a efectuat lucrari de instalare a sistemelor de semnalizare si alarmare in caz de incendiu pentru imobilele care necesita acest tip de instalatii cum ar fi: imobile pentru birouri, imobile sociale, culturale, imobile pentru locuit, hale si spatii pentru productie. Un sistem de detectare, semnalizare si avertizare incendiu este o instalatie cu rol de protectie, avand functia de a detecta si semnaliza in cat mai scurt timp posibil aparitia unui inceput de incendiu in spatiile protejate, precum si acela de a alarma personalul din imobil, echipele de pompieri si orice alta persoana aflata in zona de aparitie a inceputului de incendiU care poate ajuta la stingerea incendiului si la limitarea efectelor acestuia.

MORAZCOM
Adresa: Bulevardul Socola 110, Iași
Telefon: 0744.103.290
Email: contact@proiectaresiexecutieinstalatii.ro