Executie instalatii

Firma noastra detine personal calificat si acreditat, capabil sa efectueze orice lucrare de instalatii sanitare, termice, electrice, instalatii de curenti slabi precum: instalatii de detectare si stingere, instalatii si ansambluri de control acces si supraveghere video, automatizare porti si cai de acces.

Toate lucrarile efectuate de catre firma noastra beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare.

Suntem autorizati la IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) si IGPR (Inspectoratul General al Politiei Romane) sa executam instalatii de Detectie si Alarmare in caz de incendiu si instalatii de Supraveghere Video si Alarmare in caz de Efractie.

CURENTI SLABI
Instalatiile de curenti slabi sunt acele instalatii electrice care transmit curent electric de intensitate mica, spre deosebire de instalatiile obisnuite, precum instalatiile de iluminat si prize. Acestea pot fi sisteme de cabluri de retele de telefonie si fibre optice, cablare structurala, detectie si avertizare, instalatii pentru prevenirea incendiului, instalatii de acces, televiziuni cu circuit inchis, retele de calculatoare, instalatii pentru semnalizari acustice si optice, instalatii electrofonice, instalatii de ceasuri electrice.
Executam:
Instalatii de control acces – interfoane si videofoane
Instalatii de automatizari la porti
Instalatii de detectie si semnalizare in caz de incendiu
Instalatii de supraveghere video
Instalatii BMS (Building Management Sistem)
Instalatii de Alarmare in caz de efractie

ILUMINAT SI PRIZE
RAMO INSTALATII realizeaza orice fel de instalatii electrice, precum instalatiile de iluminat si prize. Aici, toate instalatiile electrice de iluminat si prize sunt executate conform normelor in vigoare. Iar pentru ca aceste instalatii electrice sa fie cu adevarat eficiente, trebuie ca solutiile oferite sa fie adaptate necesitatii fiecarei cladiri sau locatii in parte. Pentru ca fiecare cladire este diferita prin aspect si prin utilitate.

Instalatiile de iluminat si prize pot fi interioare sau exterioare, iar executia fiecareia dintre cele doua trebuie sa tina cont de diferentele dintre ele; astfel, pentru fiecare exista solutii speciale. Personalizarea serviciilor este un aspect foarte important pentru orice domeniu, iar RAMO INSTALATII intelege diferentele, nevoile si specificitatile fiecarui client, astfel incat este pregatita sa ofere cele mai potrivite solutii pentru fiecare.
Pentru realizarea oricarei instalatie electrica de iluminat si prize rezidentiala sau industriala trebuie autorizatie ANRE GR II B.

RAMO INSTALATII este pe piata in domeniul instalatiilor incepand cu 2016, timp in care a realizat numeroase proiecte diverse de acest tip peste tot de-a lungul tarii si chiar si in strainatate. Astfel, se bucura de o experienta impresionanta, obtinuta cu multa munca si profesionalism. Aceasta experienta a adus echipei ocazia sa intalneasca proiecte foarte diverse si complexe, astfel incat acum este capabila sa proiecteze si sa execute orice fel de instalatie, indiferent de specificatiile necesare si de dificultatea realizarii. De aceea, RAMO INSTALATII este cea mai potrivita alegere pentru executia proiectelor de instalatii pentru orice cladire.

MORAZCOM
Adresa: Bulevardul Socola 110, Iași
Telefon: 0744.103.290
Email: contact@proiectaresiexecutieinstalatii.ro